Everything that zaerali wants to share

Thistle

Minggu lepas Sha jumpa prospek di JB. So, seperti biasa tugasku menjaga 2 orang hero tu. Sementara menunggu, kitorang buat acara lepak di hotel dan jalan-jalan cari makan di sekitar JB.

Kitorang duk di Thistle. Hotel ni asalnya adalah Hyatt, tapi diambil alih dan ditukar namanya kepada Thistle. So, beberapa komen:

  • Persekitarannya memang menarik dengan interior berkonsepkan modern contemporary dan landskap yang menarik.
  • Biliknya pun cantik, ada flat screen TV lagi.
  • Maintenance biliknya perlu diperbaiki. Sesampainya, kami diberikan sebuah bilik yang bocor pada tingkapnya. Hujan lebat haritu, so masuk la air. Kitorang mintak tukar bilik, bagusnya tiada sebarang karenah untuk tukar bilik.
  • Makanannya sedap dan pelbagai variety.

So, enjoy gambar-gambar sekitar hotel.

Dari seberang jalan

Lif ke parking lot basement, tapi kena jalan sikit melintasi ballroom untuk ke lobby

Bakal pianist?🙂

Sha ngan Syafi kat lobby

Ala-ala model gitu. hehe

Reception counter konsep modern contemporary

Restoran yang kitorang makan kat hotel.

Swimming pool kat luar hotel. Tapi tak sempat nak berendam.

Bergambar kat lobby

Breakfast kat restoran hotel

Bilik hotel. Tilamnya memang sedap tidur. hehe

Pemandangan luar bilik hotel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: