Everything that zaerali wants to share

Blog Emila Yusof (http://emilayusof.com) adalah salah satu blog yang aku suka masuk. Aku suka pada cara Kak Emila organise blog dia, sungguh kemas dan sedap mata memandang. Kak Emila jugak suka buat contest dan ada free gift utk orang yang paling banyak komen. Sekarang ni tengah ada gift mug specially designed by Kak Emila dan sepasang perfume Avon Simply Because. So, apa lagi pergi kat blog Kak Emila dan komen sepuas hati..😀

Disebabkan kepopularan blog Kak Emila, kitorang dah advertise kat blog tu. Dan Kak Emila dengan murah hati create banner untuk kitorang. Memang cute banner yang Kak Emila buat.

Ni la banner dia...

Comments on: "Advertise kat emilayusof.com" (1)

  1. Terima kasih Zaer kerana promokan Kak Emila.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: