Everything that zaerali wants to share

Ini adalah entry aku yang kedua mengenai biznes sha, sebab ada perkembangan yang amat memberansangkan!😀

Semalam sha baru terima hadiah jam sebagai token achievement sales 100,000 sebulan. Dia memang excited. Aku pun sama jugak la.

Ini dia hadiah jam yang sha dapat... Memang cantik.

Kalau tak ada alternatives source of income, rasanya kitorang pikir dua tiga kali jugak nak beli jam macam ni. Tapi kalau orang dah nak bagi free, pucuk dicita ulam mendatang la kan.

Sebelah kiri adalah Hanis, mentor Sha... Yang sarungkan jam tangan tu Kak Ana. Mentor kepada Hanis..

Kredit harus aku berikan kepada Hanis yang banyak bimbing Sha. Dia banyak kongsikan ilmu bagaimana untuk berjaya dalam perniagaan. Walaupun Hanis lebih muda daripada Sha, tapi apa ada pada usia, yang membezakan kita adalah ilmu yang ada pada seseorang, kan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: