Everything that zaerali wants to share

Posts tagged ‘premium beautiful’

Advertise kat emilayusof.com

Blog Emila Yusof (http://emilayusof.com) adalah salah satu blog yang aku suka masuk. Aku suka pada cara Kak Emila organise blog dia, sungguh kemas dan sedap mata memandang. Kak Emila jugak suka buat contest dan ada free gift utk orang yang paling banyak komen. Sekarang ni tengah ada gift mug specially designed by Kak Emila dan sepasang perfume Avon Simply Because. So, apa lagi pergi kat blog Kak Emila dan komen sepuas hati.. 😀

Disebabkan kepopularan blog Kak Emila, kitorang dah advertise kat blog tu. Dan Kak Emila dengan murah hati create banner untuk kitorang. Memang cute banner yang Kak Emila buat.

Ni la banner dia...

Biznes Sha

Harini Sha jumpa potential prospect kat Wangsa Maju. Bila buat biznes kena la dia spend masa. So, after 5:30 automatically pikir tentang biznes. Aku seperti biasa jaga anak2. Macam jadi unwritten strategy kitorang, tanggungjawab aku tengok2kan anak2. Boleh je amik maid, tapi bila dengar macam2 kes, risau jugak nak tinggalkan anak2 pada orang yang tak kita kenal sepenuhnya.

Produk Premium Beautiful ni untuk pompuan, so lagi mudah Sha explain banding dengan aku. Alhamdulillah, setelah beberapa bulan buat biznes ni, Sha dah capai beberapa level:

Sha dengan tools biznesnya.. 🙂

  • Qualify free vacation ke Hong Kong;
  • Dapat tabung kereta;
  • Capai income 5 angka bulan ni dan
  • Dapat gift jam.

Dan ada perubahan dalam approach dia. Sebelum ni, kitorang biasa cakap ‘tak reti nak nak cerita kat orang’, sekarang ni dia serba sedikit tahu cara untuk approach orang. Tipsnya adalah ‘duplikasi’ dan ‘ikut pemimpin’.

Masih jauh perjalanan ni. Moga kitorang tak terhenti di tengan jalan.

Disneyland, here we come

I have always wanted to visit interesting places overseas. This is a great opportunity. What makes it more exciting is this will be a fully sponsored trip. Thanks to the company for this reward, after a few months joining the business.

The company rewards the business partners after making certain number of sales, and it is not difficult to achieve. We only spent approximately 3 months to earn the trip, plus bonuses and the satisfaction of helping others to achieve their dreams.

If you want to know how to enjoy free trips like this, feel free to contact me, Zaer, 012-2281541.